Home / Over ons – I&S Cleaning Service

Over ons – I&S Cleaning Service

overonsI&S Cleaning Service is ontstaan vanuit een behoefte aan persoonlijke en betrouwbare schoonmaakservice. In 2011 start I&S Cleaning Service in Schiedam, maar het bedrijf groeit al snel uit tot een nationaal georiënteerd schoonmaakbedrijf. I&S Cleaning Service verzorgt zowel particuliere als zakelijke schoonmaak van a tot z. Betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en resultaat staan bij ons centraal. Daarnaast hebben de eigenaren samen
meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.

Persoonlijke aandacht

I&S Cleaning Service vindt persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder belangrijk. Onze klanten, zakelijk of particulier, merken dat door snelle service en nooit minder dan 100% kwaliteit. Tegen een extra klus zeggen we nooit nee en klanten kunnen met een gerust hart sleutels bij ons achterlaten. Die persoonlijke aandacht zorgt er ook voor dat I&S Cleaning Service direct handelt en klanten nooit lang op een oplossing laat wachten.

Kenmerkend voor I&S Cleaning Service?

Werknemers die ook op vrijdagavond doorwerken als het resultaat nog niet naar onze wens is. Want wij leveren nooit minder dan 100% kwaliteit. 
Geen onderscheid tussen groot zakelijk of particuliere klussen. Ieder project krijgt evenveel aandacht en samen met de klant bepalen we graag op welke termijn een project opgeleverd moet worden.
Geen slogans. I&S Cleaning Service wil resultaat laten zien dat voor zich spreekt.
Top